25 759-26-51
mail@zst-g.pl
GODZ. DOSTĘPNOŚCI NAUCZYCIELI
REKRUTACJA
STANDARDY OCHRONY MAŁOLETNICH
mLegitymacja
DZIENNIK ELEKTRONICZNY
EGZAMINY
Egzamin zawodowy
Egzamin maturalny
DRUKI DO POBRANIA
ePUAP
BIP
GŁÓWNA
AKTUALNOŚCI
O SZKOLE
KIERUNKI KSZTAŁCENIA
Technik architektury krajobrazu z florystyką
Technik hotelarstwa z organizacją usług dla biznesu
Technik technologii żywności – cukiernik
Technik usług kelnerskich z baristyką
Technik żywienia i usług gastronomicznych z dietetyką
Technik organizacji turystyki z animacją czasu wolnego
Technik turystyki na obszarach wiejskich
Branżowa Szkoła I stopnia – Kucharz
PATRON SZKOŁY
HISTORIA
KADRA SZKOŁY
Statut szkoły
Psycholog szkolny
Pedagog szkolny
Procedury bezpieczeństwa w ZST-G
Dostępność dla osób ze specjalnymi potrzebami
Samorząd Szkolny
Dokumentacja szkolna
Rada rodziców
Szkolne Koło Caritas
DEKLARACJA DOSTĘPNOŚCI
GALERIA
PROJEKTY WSPÓŁFINANSOWANE ZE ŚRODKÓW UE
Zintegrowany Rozwój Szkolnictwa Zawodowego
PARTNERSTWA NA MAŁĄ SKALĘ
Niepełnosprawni w podróży
REZULTATY PROJEKTU
MOBILNOŚĆ EDUKACYJNA UCZNIÓW
ERASMUS – REKRUTACJA
Projekt „Mobilność kluczem do kariery”
Projekt „Dobra praktyka kluczem do kariery zawodowej”
Szwecja
Portugalia gr. I
Portugalia gr.II
Włochy
Projekt “W podróży po nowe doświadczenia”
PORTUGALIA 2022
SZWECJA 2022
AKREDYTACJA 2021-2027
Projekt akredytowany 2022-1-PL01-KA121-VET-000062977
Portugalia 2023
Chorwacja 2022
Zaznacz stronę
HURRA !!!
wrz 7, 2021
Hurra, mamy Erasmusa po raz kolejny !!!
Zapraszamy
Aktualności
Kontakt
Facebook
Zamknij
Zamknij
Accessibility by WAH
Strona główna
Administracja
AKREDYTACJA 2021-2027
AKTUALNOŚCI
Aktywna Tablica
BIP
Branżowa szkoła I stopnia – Kucharz
Chorwacja 2022
Deklaracja dostępności
Dokumentacja szkolna
Doskonalenie nauczycieli
Dostępność dla osób ze specjalnymi potrzebami
Druki do pobrania
Dyrekcja
Dziennik elektroniczny
Egzamin maturalny
egzamin zawodowy 2024/2025
Egzaminy
ePUAP
ERASMUS – REKRUTACJA
Erasmus Plus – Włochy
Erasmus Plus Irlandia 2019
Erasmus Plus Portugalia
Erasmus Plus Portugalia – maj 2019
Filmiki ZSA
GALERIA
GODZ. DOSTĘPNOŚCI NAUCZYCIELI
Historia
INFORMACJE WYDARZENIA KONKURSY
Inni o nas
KADRA SZKOŁY
KIERUNKI KSZTAŁCENIA
Klasy patronackie
Konkurs plastyczny
KONTAKT
mLegitymacja
MOBILNOŚĆ EDUKACYJNA UCZNIÓW
Napoje
Nasi Absolwenci
Niepełnosprawni w podróży
O SZKOLE
PARTNERSTWA NA MAŁĄ SKALĘ
PATRON SZKOŁY
Pedagog szkolny
Plan lekcji
PORTUGALIA 2022
Portugalia 2023
Portugalia gr. I
Portugalia gr.II
Potrawy rybne
Pozostałe
Praktyki w Polsce
Praktyki zagraniczne
Procedury bezpieczeństwa w ZST-G
Projekt “W podróży po nowe doświadczenia”
Projekt „Dobra praktyka kluczem do kariery zawodowej”
Projekt „Mobilność kluczem do kariery”
Projekt akredytowany 2022-1-PL01-KA121-VET-000062977
Projekty
PROJEKTY WSPÓŁFINANSOWANE ZE ŚRODKÓW UE
Przepisy uczniów
Przystawki
Psycholog szkolny
Rada rodziców
Rekrutacja
REZULTATY
REZULTATY PROJEKTU
Sałatki
Samorząd Szkolny
STANDARDY OCHRONY MAŁOLETNICH
Statut szkoły
Szkolne Koło Caritas
Szwecja
SZWECJA 2022
Technik architektury krajobrazu z florystyką
Technik hotelarstwa z organizacją usług dla biznesu
Technik organizacji turystyki z animacją czasu wolnego
Technik technologii żywności – cukiernik
Technik technologii żywności – piekarz
Technik turystyki na obszarach wiejskich
Technik usług kelnerskich z baristyką
Technik żywienia i usług gastronomicznych z dietetyką
Włochy
Wydarzenia
zapas-test
Zestaw podręczników do klasy I
Zintegrowany Rozwój Szkolnictwa Zawodowego
Zupy
Call Now Button
YOUTUBE